Mladinska vokalna skupina “GLAS” Bilje

Mladinska vokalna skupina GLAS je tako po svojem nastanku, kot tudi po starosti članov mlada zasedba in polna ambicij. Skupino sestavlja 20 mladih glasov; vsak daje svoj košček v mozaik druženja. Število glasov ni zaključeno, tako da radi sprejmejo medse nove člane, ki prav tako uživajo ob druženju in petju.

Bilje so za njih kraj ustvarjanja, vendar pa so člani iz vsepovsod. Delovati so začeli v drugi polovici leta 2005 pod vodstvom gospodične Laure Winkler, ki jih je vzela pod svoje mentorstvo z velikim veseljem in potrpežljivostjo.

Združila jih je velika želja, ki je tudi njihovo vodilo, po petju in nastopanju.

Skupaj so pripravili že dva božična programa, s katerimi so tudi začeli nastope, udeležili so se tudi dveh krajevnih praznikov v Biljah, ob zaključku sezone 2007 so pripravili prvi samostojen koncert z igro in petjem, v septembru pa so odpotovali v  Zürich (Švica), kjer so pripravili koncert za slovenske izseljence.

Pripravljajo se že za naslednji božični koncert, radi pa se predstavijo s programom, ki so ga sestavili za koncert ob zaključku sezone, saj je njihov razpoznavni znak mešanica petja in sproščujoče igre. Želijo se predstaviti širši javnosti, zato sprejmejo vsako povabilo.

Posebej jih veseli petje na porokah, s katerim želijo pričarati nepozabno vzdušje na že tako poseben dan.

 

Več informacij o zasedbi, nastopih, programih dobite na telefonski številki:

031/ 399-767 (Patricija)

Kjer neha govorica se začenja glasba!

Skip to content